Beskamatne pozajmice za registaciju vozila

Došlo je vreme da registrujete svoje vozilo, ali nemate dovoljno sredstava?

Ne brinite, mi smo tu da Vam pomognemo! Agencija Fenix nudi beskamatne pozajmice za registraciju vašeg vozila na period do 6 mesečnih rata, pri čemu je svaka rata fiksna. Prva rata se odbija narednog meseca. Moguće je odobrenje iznosa do 50.000 rsd, bez obzira na to da li je vaše vozilo novo ili polovno. Naše beskamatne pozajmice obuhvataju kompletnu registraciju motornog vozila (polisu  AO, takse za Mup i tehnički pregled vozila).

Ko može dobiti pozajmicu i pod kojim uslovima?

Prvi uslov za dobijanje pozajmice jeste da se tehnički pregled radi na Belocrkvanskom putu na našem tehničkom pregledu Semafor-auto. Pozajmice se odobravaju klijentima koji imaju stalan radni odnos u firmama koje imaju potpisan ugovor o poslovnoj saradnji sa nama.
Za sada su to:
Opšta bolnica Vršac, Dom zdravlja Vršac, JKP Drugi Oktobar, JP EPS, AD Hemofarm i Fresenius.

Brzo, lako i ekonomično!

Zaboravite na stres i brigu oko plaćanja registracije vozila i fokusirajte se na uživanje u vožnji. Naše pozajmice su brze, jednostavne i bez kamata, što znači da ćete uštedeti novac i izbeći neplanirane dodatne troškove. Naša usluga je efikasna i pouzdana, tako da možete biti sigurni da će Vaše iskustvo s nama biti izvrsno. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

Za one koji na nepredviđene i iznenadne troškove gledaju kao na izazov, a ne problem.
Za one koji znaju da reše izazove i budu sigurni u svoje rešenje.
Jer, kada znaš gde ideš, više ne čekaš.

Oslonite se na naše ljubazno osoblje, iskustvo u radu i odličnu ponudu.

Posetite nas u našem novo opremljenom prostoru svakog radnog dana od 08h do 16h.

Ili nas pozovite:

013/821-013
064/130-49-30