Potrebna dokumentacija za registraciju vozila

Šta mi je sve potrebno za registraciju vozila?

Jedno od najčešćih pitanja koje svakodnevno dobijamo od velikog broja klijenata jeste šta je potrebno poneti za produženje registracije vozila. U nastavku teksta navešćemo koja je dokumentacija neophodna ukoliko ste krenuli da registrujete vašeg ljubimca na dva ili četiri točka.

Vlasnici motornih vozila svake godine moraju uraditi tehnički pregled i registraciju da bi vozilo moglo učestvovati u saobraćaju kako na putevima u Srbiji tako i u inostranstvu. Zahtev za prvu registraciju, kao i zahtev za produženje registracije podnosi vlasnik vozila, ili, ukoliko vlasnik nije u mogućnosti, lice koje ima ovlašćenje potpisano od strane vlasnika, overeno kod notara.

Mi čekamo u redu za Vas!

Agencija FENIX pruža Vam mogućnost registracije bez odlaska u Mup. Sve što je potrebno jeste da vlasnik potpiše ovlašćenje na osnovu koga ćemo mi posao uraditi umesto Vas.

Uz našu uslugu registracija se završava brzo i jednostavno

Prvi korak pri registraciji jeste da vozilo prođe tehnički pregled kako bi se utvrdila njegova ispravnost. Na tehničkom je potrebno priložiti saobraćajnu dozvolu, ili papire iz uvoza za nova vozila, kao i ličnu kartu lica koje je dovezlo vozilo na pregled.

Nakon uspešno izvršenog tehničkog sledi priprema dokumentacije za registraciju. Da bi se otpočeo proces potrebno je da imate saobraćajnu dozvolu, ili papire iz uvoza za nova vozila, list sa tehničkog pregleda (ne stariji od mesec dana), polisu osiguranja od prethodne godine, i ličnu kartu vlasnika, ili ovlašćenog lica, kao i ovlašćenje overeno u originalu, ukoliko vlasnik ne dolazi lično.

Nakon priložene potrebne dokumentacije na Vama je da odlučite da li želite lično podići registraciju u Mup-u ili želite da mi to uradimo umesto Vas.

30 godina sa Vama!

Agencija Fenix pruža uslugu registracije vozila brzo, kvalitetno i profesionalno za vlasnike vozila sa teritorije Opštine Vršac. Dugogodišnjim poslovanjem stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, što je pokazatelj da smo uspešni u poslu koji obavljamo već 30 godina.

Dodjite u našu poslovnicu i uverite se da registracija vozila može proći lako i jednostavno. Ne dozvolite da Vas uplaše gomilom dokumentacije i gubitkom dragocenog vremena. Mi ćemo to rešiti za Vas brzo i efikasno, a Vi ćete izaći sa osmehom i mirno čekati godinu dana do sledeće registracije.

Oslonite se na naše ljubazno osoblje, iskustvo u radu i odličnu ponudu.

Posetite nas u našem novo opremljenom prostoru svakog radnog dana od 08h do 16h.

Ili nas pozovite:

013/821-013
064/130-49-30