Registracija i tehnički pregled – sve na jednom mestu SEMAFOR-AUTO

Bliži se vreme da registrujete svoje vozilo, a to može biti prilično dugotrajan i iscrpljujući proces. Međutim, postoje agencije koje Vam mogu pomoći da brzo i jednostavno obavite sve potrebne korake za registraciju, za kratko vreme i bez mnogo muke.

Kada se uputite na pravo mesto, dobijate sve potrebne informacije i posao oko registracije prolazi glatko. Nazovite nas i unapred se informišite o tome koje dokumente trebate pripremiti za registraciju vozila, kao i kako da pripremite svoje vozilo za tehnički pregled.

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN NA VREME!

  • Brzo i lako zakažite termin lično ili telefonom.
  • Svi uslovi plaćanja na jednom mestu.
  • Otklanjanje sitnih kvarova na licu mesta.

Registracija vozila sa tehničkim pregledom.

Iskoritite mogućnost da Vam pomognemo u pripremi dokumentacije dok čekate tehnički pregled, što može uštedeti puno vremena i smanjiti stres. Jedna od prednosti ovog pristupa je i mogućnost odlaska u SUP umesto Vas. To znači da možemo obaviti sve potrebne administrativne poslove umesto Vas, a Vi ne morate čekati u redovima i trošiti svoje vreme i živce.

 Uživajte u udobnosti naše prostorije za čekanje

Poznato je da tehnički pregled uz pripremu dokumentacije sada traje 45 min.

Možda se pitate kako ćete provesti vreme dok čekate da se posao obavi.

Srećom, mi Vam nudimo prijatnu i udobnu čekaonicu u kojoj možete provesti vreme, osvežiti se pićem iz našeg frižidera potpuno besplatno, poslužiti se bombonama, pročitati novine ili auto-časopise, poslužiti se našim internetom, napuniti svoj mobilni telefon, a sve to dok mi obavljamo administrativne poslove za Vas.

Ukratko, ako želite uštedeti vreme i smanjiti stres prilikom registracije vašeg vozila, razmotrite korištenje naših usluga!

Oslonite se na naše ljubazno osoblje, iskustvo u radu i odličnu ponudu.

Posetite nas u našem novo opremljenom prostoru svakog radnog dana od 08h do 16h.

Ili nas pozovite:

013/821-013
064/130-49-30