Registracija vozila bez odlaska u MUP

Registracija vozila bez odlaska u MUP-u je opcija koja je uvedena kako bi se olakšao proces produženja registracije vozila. Agencija Fenix, kao ovlašćena agencija za registraciju vozila i poslovne usluge, omogućava svojim korisnicima da sve potrebne radnje vezane za svoje vozilo na šalterima MUP-a obave bez ikakvog opterećenja i gubljenja dragocenog vremena.

Ova opcija je od velikog značaja za sve vozače, jer omogućava obavljanje registracije bez odlaska u MUP. Ova mogućnost je prvenstveno bila dostupna samo za fizička lica, ali je sada proširena i na pravna.

Nakon uspešne registracije vozila, izdaje se registraciona nalepnica kao potvrda da je vozilo uspešno registrovano u registru vozila.

Agencija Fenix može izvršiti i prvu registraciju u MUP-u umesto Vas!

Kako registrovati vozilo bez odlaska u MUP i šta je potrebno?

Da biste dobili registracionu nalepnicu  za Vaše vozilo u Agenciji Fenix, sledeći uslovi moraju biti ispunjeni:

  • morate poneti saobraćajnu dozvolu ili sve potrebne papire za prvu registraciju
  • vlasnik vozila mora imati važeću ličnu kartu
  • pravno lice mora biti registrovano u APR-u (nije neophodno doneti rešenje)
  • poneti poslednju polisu osiguranja
  • vozilo mora proći tehnički pregled
  • produženje registracije se može obaviti 30 dana ranije sa istim datumom (što preporučujemo) ili u roku od 60 dana od dana isteka registracije

Ovlašćenje agenciji za obavljanje poslova registracije u MUP-u

Da bi naši službenici mogli da obave bilo koji posao na šalteru MUP-a umesto Vas neophodno je da poseduju važeće ovlašćenje za željene radnje potpisano od strane vlasnika vozila.

Postoji mogućnost potpisivanja ovlašćenja u samoj Agenciji Fenix, i ovo ovlašćenje može se iskoristiti samo jedanput, za određenu unapred dogovorenu radnju.
Takođe, postoji i mogućnost overavanja dugoročnog ovlašćenja, koje važi dokle god se ne promeni vlasnik vozila, i može se koristiti za sve radnje koje su navedene u samom ovlašćenju. Ova vrsta ovlašćenja mora se overiti kod notara.

Ukoliko želite da uštedite vreme i izbegnete čekanje u dugim redovima, preporučujemo korišćenje naših usluga koje su Vam na raspolaganju.

Oslonite se na naše ljubazno osoblje, iskustvo u radu i odličnu ponudu.

Posetite nas u našem novo opremljenom prostoru svakog radnog dana od 08h do 16h.

Ili nas pozovite:

013/821-013
064/130-49-30