Registracija vozila putem administrativne zabrane preko plate ili penzije

Mogućnost za ovakav vid plaćanja imaju:

  • SVI STALNO ZAPOSLENI bez obzira na strukturu firme u kojoj rade. To znači da ako ste zaposleni u preduzetničkoj radnji, privatnom, društvenom ili državnom preduzeću možete kod nas registrovati svoje vozilo putem administrativne zabrane od 3 do 12 mesečnih rata, a jedini je uslov taj da ste zaposleni na neodređeno vreme, ili na određeno vreme do isteka otplate kredita (ukoliko uzimate kredit na 3 meseca, prva rata kreće naredno meseca, znači minimalno morate biti zaposleni još 4 meseca).
  • SVI PENZIONERI bez obzira na godine starosti.

Procedura registracije administrativnom zabranonom – ZA ZAPOSLENE:

Obrazac administrativne zabrane za overu u firmi možete preuzeti sa našeg sajta, ili doći lično po štampane obrasce.

Kod nas dolazite sa popunjenom i overenom administrativnom zabranom u dva primerka i važećom ličnom kartom zaposlenog sa čije plate će se skidati rate. Podnosioc zahteva za kredit ne mora biti i vlasnik vozila koje se registruje. Potpisujete menicu i dokumentaciju za zahtev za kredit. Takođe je potrebno da ponesete saobraćajnu dozvolu, ličnu kartu vlasnika vozila i poslednju polisu osiguranja.

Procedura odobravanja kredita traje od 30 do 90 minuta nakon čega vlasnik vozila dolazi da preuzme kompletno završenu dokumentaciju za registraciju koju nosi u MUP, ili da ovlasti osoblje Agencije Fenix da preuzme registraciju.

Procedura registracije administrativnom zabranom – ZA PENZIONERE:

Penzioner dolazi do Agencije Fenix gde potpisuje formular administrativne zabrane, menicu i ostalu dokumentaciju za zahtev za kredit i registraciju. Potrebno je poneti važeću ličnu kartu penzionera, kao i saobraćajnu dozvolu, ličnu kartu vlasnika vozila i poslednju polisu osiguranja. Podnosioc zahteva, u ovom slučaju penzioner, ne mora biti i vlasnik vozila koje se registruje.

Formular na overu u PIO fond nosimo umesto Vas. Nakon odobrenog kredita procedura je ista kao i za zaposlene.

 Ovaj način plaćanja omogućava plaćanje svih troškova registracije, kao i tehnički pregled ukoliko se radi na našem tehničkom pregledu – Semafor-Auto na Belocrkvanskom putu.

*NAPOMENA:
Iznos je ograničen na 60.000 RSD.

Banka POŠTANSKA ŠTEDIONICA obračunava mesečnu naknadu čiji iznos zavisi od veličine iznosa koji se kreditira i period otplate koji vi birate, a uključen je u svaku mesečnu ratu.

Praksa je pokazala da je to u proseku nekih 150 do 200 dinara na mesečnom nivou.

Rate kredita nije potrebno uplaćivati lično, već se one mesečno skidaju sa obračuna vaše plate ili penzije.

Dođite u našu poslovnicu i uverite se da registracija vozila na rate može proći lako i jednostavno. Ne dozvolite da Vas uplaše gomilom dokumentacije i gubitkom dragocenog vremena. Mi ćemo to rešiti za Vas brzo i efikasno, a Vi ćete izaći sa osmehom i mirno čekati godinu dana do sledeće registracije.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije ili imate neku nedoumicu kontaktirajte nas putem telefona Agencije Fenix. Ljubazno osoblje odgovoriće na sva vaša pitanja.

POPUNJAVA SE U DVA PRIMERKA.

Oslonite se na naše ljubazno osoblje, iskustvo u radu i odličnu ponudu.

Posetite nas u našem novo opremljenom prostoru svakog radnog dana od 08h do 16h.

Ili nas pozovite:

013/821-013
064/130-49-30